Club Penguin Forum Zabavi se uz Club Penguin Hrvatska, saznaj više, otkrij novosti, zabavi se! |
Dobrodošao na Club Penguin Forum, pitaj, otkrij više, zabavi se! Budi i ti dio najvećeg Club Penguin foruma, najposjećenije stranice u regiji, registriraj se sada! Više od 1290 članova, zabavi se, prvi saznaj sve novosti, saznaj više! NOVO: Želiš biti pomoćnik? |
| Online | Ukupno je: 7 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 7 gostiju. :: 2 Bots / Najviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 251, dana 10.01.10 1:02. |
| | |
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Arlin97 VIP Član

Broj postova: 5230 Status Člana:  Godina: 14 Lokacija: veterinarska ambulanta Ime pingvina: Arlin97 Datum Reg.: 23.01.2009 Bodovi: 6297 Ugled: 36
 | Naslov: Roleplay! 17.08.09 12:37 | |
| Dakle mislim da svi znamo sto je roleplay,a za one koji nezznaju to je igrica koja je popularna na forumima.U njoj odaberete jedan lik,voljela bih da su ovdje likovi djecica sa posebnim mocima,koja spasavaju svemir i svijet!Mi se razgovaramo i opisujemo dogadjaje...Ali bez spamanja,u stilu jedne recenice ili tak necega...Moze? Pa pocnimo.... (khm)Ja cu prva
OPIS Ime: Jenny Planet: Sunce (iako je to zvijezda) Rasa (iliti boja kože): rodjena iz zrake Sunca... Oči: cokoladno smedje Kosa: plavo smedja,plava prevladava Godine:13 (iako je to vise na Suncu) Moć: predvidjanje dogadjaja,gledanje na daljinu i putovanje brzinom svjetlosti Detaljniji opis:saljiva,sarkasticna,brzo se naljuti,lako zaljubljiva,ne odaje prijatelje
Nakon sto je uvidjela da njezin prijatelj vise ne dolazi kuci kako je to obecao,pojela mu je zadnje kolacice s Merkura i krenula na Zemlju.Prijateljici Nicky je napisala poruku... Stici ce bas u neku malenu zemlju u Europi.Tamo je svitanje.Doci ce kao zraka Sunca s ocima na neciji prozor i kao i kod svakog posjeta prosaptati:Waarneming van die son en die aarde, synde (hhh afrikaans) Nakon sto probudi djete u cijoj ce biti sobi,djete ce,na njezinu zalost dobiti opekline... I tako je i bilo...Spustila sam se na Zemlju,usla u sobu djecaka i prosaptala pozdrav Sunca... Sada sam slobodno mogla hodati gradom,pa sam i krenula.Posto je bilo oblacno meni i nije bilo najbolje...Odlucila sam uci u neki osvjetljeni prostor.Duc' An.Slike mog doma,Mjeseca i polja.Nakon 300 godina spustila sam se i vidjela da su Etranci napredovali.Ljudi kako su se oni zvali nisu bili izvorno s ovog planeta... No mozda bih vam trebala ispricati kako je bilo na mom zadnjem posjetu,kada sam pobjegla od kuce zbog Hyme(hime).Moje ljubimice koja je imala napadaje,te je uskoro uginula.No,mozda neki drugi put.Sada sam u tom Duc' Anu vidjela nekog meni poznatog.Nekog koga sam vidjela u mom zadnjem posjetu... ____________________________ Nadam se da ste shvatili,ako jeste pocnite _________________ Gummy aprooves randomness and crazyness of today ♥status: Povratak- gotov :3
Zadnja promjena: Arlin97; 27.05.10 9:46; ukupno mijenjano 4 put/a. |
|  | | _pero_ Premium član

Broj postova: 5161 Status Člana:  Lokacija: Košarkaško igralište 8 Ime pingvina: Perooo1 Datum Reg.: 16.02.2010 Bodovi: 6206 Ugled: 8
 | Naslov: Re: Roleplay! 10.04.10 13:18 | |
| ma neeeeeeeeeeeee....
to ti nema linka... |
|  | | ...MaWa EmmY... Premium član

Broj postova: 4451 Status Člana:  Godina: 13 Lokacija: ...Shoping and Music World... Ime pingvina: Tina1002 Datum Reg.: 04.01.2010 Bodovi: 5613 Ugled: 14
 | Naslov: Re: Roleplay! 24.04.10 11:49 | |
| joooooooj...ma de nnt Nikolausi i _pero_...a sad mi se neda pisat...:DD... |
|  | | Arlin97 VIP Član

Broj postova: 5230 Status Člana:  Godina: 14 Lokacija: veterinarska ambulanta Ime pingvina: Arlin97 Datum Reg.: 23.01.2009 Bodovi: 6297 Ugled: 36
 | Naslov: Re: Roleplay! 27.05.10 9:34 | |
| Tema se ponovo otvara!Ako i dalje ne razumijete:ma pisemo pricu...kao u rijec na rijec samo bez kopiranja! _________________ Gummy aprooves randomness and crazyness of today ♥status: Povratak- gotov :3 |
|  | | _pero_ Premium član

Broj postova: 5161 Status Člana:  Lokacija: Košarkaško igralište 8 Ime pingvina: Perooo1 Datum Reg.: 16.02.2010 Bodovi: 6206 Ugled: 8
 | Naslov: Re: Roleplay! 27.05.10 9:43 | |
| OPIS Ime: peroooo1 Planet: Pluton Rasa:rođen u tammnoj noći Oči: Svjetlo plave... Kosa:kratka, tamno crna Godine:11 Moć: predvidjanje događaja, brzo trćanje, teleportiranje, dugaćke ruke. Detajlan opis: šaljiv, dobar, volim prićat viceve, ćuvam sve tajne, teško me se naljuti i imam ljubimca Gary-a(xDD)
Došao sam na zemlju kod svog frenda Tomislava... zajedno som ošli na Pluton i tam istraživali. naišli smo na neku ćudnu stvar. malo bolje sam pogledo što je to i otkrio da je to čovjek.... kak je došao na pluton? skroz dsam se zapitivao... i otkrio da too nije čovjek nez svemirac.... i neda mi se da lje pisat..drugi put ću nastavit...
Zadnja promjena: _pero_; 27.05.10 16:54; ukupno mijenjano 1 put. |
|  | | Arlin97 VIP Član

| Naslov: Re: Roleplay! 27.05.10 10:14 | |
| It's ok,bar si mi dao prostora za moje pisanje...I ubuduce....jel vam problem engleska imena?...i oh da zovem se Jenny....no let's continue:
Nakon sto sam pomno proucila tipa koji mi je bio poznat,izasla sam na veliki trg.Bio je neki sajam.Tip je izasao zamnom.Cudila sam se sto me nitko nije cudno gledao jer sam se cesto presijavala.Nisam znala koje je doba.Znalo mi se desiti da planiram doci u srednji vijek pa dodjem u vrijeme apokalipse.Bas sam danas predpostavljala da cu se pojaviti u 2005-oj.Nekako mi se to cinila kao lijepa godina.Vecina prijatelja s drugih planeta nije vjerovala da sam sa Sunca i meni se to cinilo doista cudnim.Ma koga ja zavaravam.Ionako sam zivjela u njegovoj orbiti u brodu.Onaj tip me jos uvijek promatrao...Cudno...Pa sam krenula prema sredini trga.Stavila sam cvike na glavu da mi se ne vidi sjaj u ocima.Sajam je bio o cvijecu.Znala sam da ce se cvijece okrenuti prema meni,pa sam usla u prijevozno sredstvo na struju.Tip je po obicaju usao za mnom.Otvorila sam mobitel koji ce se na zemlji pojaviti za 5 godina.I u njega takoreci ugogglala ''vijesti''.Saznala sam da sam u lijepoj 2009.Te da takav telefon vec postoji.No to je uredu.Takodjer je pisalo nesto o vanzemaljcima koji se sve vise pojavljuju po svijetu.Covijek iza mene koristio je iritantnu melodiju udarajuci kljucevima po stangi. -4 dobe.Kako me zivciraju! Moglo bi se reci da sam pojacala grijanje u plavom prijevoznom sredstvu te da se taj tip poceo skidati.I onda je prestao s melodijom.Izasla sam na nekoj od postaja kod nekog parka.Tip iz ducana (napokon sam shvatila da se to tako cita) je krenuo zamnom.Kao i tip sa zivcirajucom melodijom.Mislila sam da me Policija nikad nece naci.Ocigledno je da su poslali agente da me prate.Dosli smo u park.Sjela sam na klupu i gledala u Sunce.Tip iz ducana na lijevoj klupi,tip s melodijom na desnoj.Opet je krenuo s melodijom.Toliko zivcirajucom da vam ja to nemogu opisati.Sad je vec i tipa iz ducana pocelo zivcirati.Ili ipak podsjecati na nesto.Zapiljio se u moje conversice i sve vise se cudio.Kao da je samo on smio nositi ljudsku obucu.Tip s melodijom je sve vise pojacavao svoju zabavu.Sad ju je nadopunio prateci kljuceve s rukom po drvenoj klupi.Sad se culo jace i vise. -Uskoro cu morati usutkati tog kretena. Bubnjalo mi je u mozgu.Moji otkucaji srca su me sve vise podsjecali na melodiju kao i ritam disanja.Tip iz ducana vise nije disao i gledao u moje conversice nego u tipa na desnoj klupi koji mu se zlokobno smjesio.Znali su se! Dva agenta na strazi su se znala.Iako je jedan ocito bio iz kontra spijunaze.Zazvoni moj mobitel. -Da? Sta?! Nemoguce! Ma to nije istina! Pa oni ubijaju sve na svom putu. Mislila sam da su otisli. Ma znam da nakon Rata...Znam...Ceeeekaj maaalo! Reci ponovo.Aha,yap...Da i to isto...Pa njihovi senzori ocito dobro rade.Da.Tu je.Upravo buljim u njega.Ma on je kazem ti. Da znam...Ma ocu ne! Prosli put sam zadobila gadne ozlijede,a i imala sam bolove u misicima od trcanja. Mama! Nema sansi da ga opet spasavam.Nek se pokolju. Os ga ti spasit? Ma...Mama!! Da.Ok.Aj bok. Mama me cesto nagovarala da spasavam svemirce kad got bi se ja pojavila na Zemlji.Iako mi se to ovog puta nije dalo.Njih dvoje su razgovarali povisenim glasom,pa cak i deranjem.Poceli su se hvatati po parku.Sad je na meni bilo da slijedim njih.Iza nekog drva sam cucnula i vidjela kako tip iz ducana stradava.Melody guy ga je sve vise napadao.Pa je na meni bilo odluciti:kojeg da spasim.Nijedan mi se nije cinio kao negativac.Ali ipak sam melody guya pogodila munjom.Drugi je pogledao u Sunce i pobjegao...
Uff fkt sam puno napisala...xD _________________ Gummy aprooves randomness and crazyness of today ♥status: Povratak- gotov :3 |
|  | | lucy Premium član

Broj postova: 1346 Status Člana:  Godina: 13 Lokacija: Equestia Ime pingvina: 123clever4 i lucy77243 Datum Reg.: 25.10.2009 Bodovi: 2197 Ugled: 4
 | Naslov: Re: Roleplay! 27.05.10 10:37 | |
| opis ime:lucy planet:jupiter rasa:rođena u plamenoj zori oči:tamno smeđe kosa:duga,smeđa i gusta godina:12(to je također više na jupiteru) moći:nevidljivost,putovanje kroz vrijeme,gledanje kroz zidove. detaljni opis:ratoborna,pametna,drska,šaljiva,ne odaje prijatelje,lako se naljuti,ponekad tajanstvena,voli putovati,privlači nevolje,pustolovna šetala je gradom,kadje vidjela da letak vijori na vjetru.uzela ga je i pogledala.na njemu je pisalo da odjel za istraživanje planet traži nove astronaute.odlučila se prijaviti... |
|  | | Arlin97 VIP Član

| Naslov: Re: Roleplay! 27.05.10 11:07 | |
| Nakon sto je ovaj pobjego,napokon sam se osijecala samo.Bar na trenutak.Uzdahnula sam i kliznula niz stablo.Sunce je prkrasno sjalo.Zvalo me k sebi.Ali jos sam htjela ostati.Djeca iz vrtica plesala su u parku.Veselila se. Gledala sam ih.Prisjecala sam se sebe u toj dobi.Iako bi na Zemlji imala 13 inace sam imala barem 90-ak.I bila sam dosta visoka za svoju dob.Krenula sam dalje.Iako vise tipove nisam vidjela cula sam onu melodiju u glavi.Proganjala me. -Hej ti! Heej! Netko me zvao.Okrenula sam se. -Pa di si ti! Nisam te vidio....Cini se stoljecima! Mislio sam da si mrtva.Kao i svi nasi...Sjecas se? -Ha? gledam covca u cudu. -Ne sijecas se ti niceg jelda? -Nee.. -Ajmo na kavu pa cu ti objasniti. Krenula sam sa nepoznatim likom,koji me ocito dobro poznavao.Dosil smo u kafic,ali ja sam uzela samo casu vode. -Ne sijecas se osamdesetih? -Ne... -Isli smo zajedno u skolu...Bio je dan skole,ali ja nisam dosao.Razbolio sam se.Ti si pjevala u zboru,znas:budilica zvoni glava me boli? -Ne...Nista se ne sijecam. -Onda ci ti sve ispricati.Bio je nastup.svi su se odlicno zabavljali.Ti si sa Anom i curama otisla gore gledati ostatak nastupa.I onda su oni dosli u skolu.Sakrile ste se u zenski wc ali ti nisi mogla pa si otisla u ormaric za 4-ase.Cure su bile ubijene.Ti si jedina prezivjela.Ali te se smatra nestalom.Nikada te nisu pronasli. -A reci.Tko je napao tu nasu skolu? -Neki svemirci.Nitko ih nije znao opisati.Jer su svi osim tebe poginuli.Ti bi jedina trebala znati kako izgledaju. -Ali ako su svi ubijeni...Zasto sam ja prezivjela? -Pa...Mozda...Ne znam.Gle moram ici.Ali bilo te odlicno vidjeti.Bok -Bok. Upravo sam saznala da sam sa Zemlje.Ja nisam svemirka.Ja sam obican covjek.Ja zapravo nemam roditelje u orbiti Marsa.Pocela sam trcati.Vristala sam kao da me netko kolje.Nisam htjela biti na nizem stupnju razvijenosti.Imala sam vise godina.A ovako sam imala 20.To nije moguce. -NE! vrisnem i srusim se na koljena. -To je nemoguce.Ja nisam odavdje.Nisam,nisam,nisam... Bila sam uprljana zemljom i suzama.Kao siroce sa drugog kraja svemira stajala sam u parku i plakala.Imala sam moci.To je jednostavno nemoguce.Ja nisam mogla biti sa Zemlje.Ljudi su me gledali.Jedan mi je prisao. -Jesi li dobro?Krvaris. Istina.Na majci sam imala krvavi krug.To je bio oziljak kojeg sam dobila kada sam se pofurila na stednjaku.Ali krvario je cesto,pa odjednom prstajao.I danas opet. Oci su mi sjajile.Netko je pozvao policiju,jer su mislili da sam drogirana. -JA NISAM SA ZEMLJE! JA NISAM SA ZEMLJE! -vikala sam. Tip iz ducana sve je mirno promatrao sa strane. U rukama sam skupljala sjaj.Neku kuglicu.Znala sam da on zna sto je samnom.Pogodila sam ga malom bombicom Sunceve svjetlosti. Onda me policija odvela. _________________ Gummy aprooves randomness and crazyness of today ♥status: Povratak- gotov :3 |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|