Club Penguin Forum Zabavi se uz Club Penguin Hrvatska, saznaj više, otkrij novosti, zabavi se! |
Dobrodošao na Club Penguin Forum, pitaj, otkrij više, zabavi se! Budi i ti dio najvećeg Club Penguin foruma, najposjećenije stranice u regiji, registriraj se sada! Više od 1290 članova, zabavi se, prvi saznaj sve novosti, saznaj više! NOVO: Želiš biti pomoćnik? |
| Online | Ukupno je: 8 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 8 gostiju. :: 2 Bots / Najviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 251, dana 10.01.10 1:02. |
| | | Napiši nešto o sebi i svojoj ekipi... | |
| |
| Autor/ica | Poruka |
|---|
robert94560 Profesionalac

Broj postova: 249 Status Člana:  Godina: 14 Lokacija: mali lošinj Ime pingvina: robert94560 Datum Reg.: 10.05.2009 Bodovi: 1008 Ugled: 3
 | Naslov: Re: Napiši nešto o sebi i svojoj ekipi... 01.07.09 9:02 | |
| ja se zovem robert prijatelji me zovu robi. imam najboljeg prijatelja koji se zove vedran(veki).zavrsio sam peti razred.otkaceni smo mi smo ludi i simpaticni ja se furam na rock a on na svoj stil za******** cure po skoli pa nas tuku obozavamo pricat viceve kad je neki koncert u gradu onda idemo po gradu i svakom covjeku govorimo dobro veče. jednom riječju MI SMO CAREVI |
|  | | bjezi Profesionalac

Broj postova: 194 Status Člana:  Godina: 14 Lokacija: Mostar Ime pingvina: bjezi Datum Reg.: 13.06.2009 Bodovi: 1097 Ugled: 1
 | Naslov: Re: Napiši nešto o sebi i svojoj ekipi... 01.07.09 11:01 | |
|
Zadnja promjena: Cb Hr; 01.07.09 11:54; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : -) |
|  | | lucy Premium član

Broj postova: 1346 Status Člana:  Godina: 13 Lokacija: Equestia Ime pingvina: 123clever4 i lucy77243 Datum Reg.: 25.10.2009 Bodovi: 2198 Ugled: 4
 | Naslov: Re: Napiši nešto o sebi i svojoj ekipi... 21.08.10 15:07 | |
| ok.ja sam lucija,sad ću ići u šesti razred.volim gledati tv,igrati igrice,čitati,raditi filmove,pisati... nas su četiri frendice.jedna je sportašica,jedna umjetnica,jedna glazbenica i jedna književnica. |
|  | | ...MaWa EmmY... Premium član

Broj postova: 4451 Status Člana:  Godina: 13 Lokacija: ...Shoping and Music World... Ime pingvina: Tina1002 Datum Reg.: 04.01.2010 Bodovi: 5614 Ugled: 14
 | Naslov: Re: Napiši nešto o sebi i svojoj ekipi... 21.08.10 22:15 | |
| oukej...  Ja sam Emma Iwezić,nadimak mi je EmEm,žiwim u Lipiku(kod Požege,ako netko nezna),sada ću u 6. a razred. Furam se na Pop-Rock stranu glazbu. Ljubawni status: Slobodna. Obožawam se slikati,surfati na internetu,biti na fejsu,dopisiwat se,itd. A swi weć znate: Glazba je moj žiwot,bez nje nikako nemogu! Nas je 9 u ekipi. 5 cura i 4 dečka. Swi smo nerazdwojni i družimo se swaki dan...pa ewo nešto o mojoj ekipi: Ja sam weć nešto rekla o sebi...xD. Dorotea(DorChy): obožawa hrwatske pjesme,nije baš sawršena za dečke(:S),i zna nekad biti ludaa... Korina(KorinChy): upucawa se dečkima koji se meni swiđaju,prawa je fufa i ku***(-.-),nekad zna biti super frendica,ali kad su dečki sa nama ona postane korina kur** jer im se trpa i upucawa,stalno ima dečke i umišljena je... Niwes(NiFes): ona je obična cura,prije je pušila ali sada wiše ne i super je frendica... Mihaela(Ella): mene stalno kopira i to mi jako smeta i nerwira,kada smo samo ja i ona zajedno,ona bude kull i dobra frendica,ali kada dođu dečki bude umišljena i njima se trpa,ugl. fura se na korinu(-.-)... Borna(Boky): fura se na metal,super je frend,brijem da se u mene(jako smiješno...-.-)... Tin(TinČek): on mi je susjed,smiješan je i hoda sa curom oja je starija 2 godine od njega... Bruno(Čuso): manji je od mene za glawu,magnet za cure(za mene sigurno NE),i woli se šaliti... Filip(Njemac): on je iz njemačke,ali super je ko frend,s njim sam bila u 3. razz-u(to mi nije trebalo),nije ružan(ali nisam se u njega,hwala bogu),ponekad je lud i djetinjast. Swi idemo zajendo u isti razz i wolimo radit sran** pod nastawom...pre kull smo i swi su ljumoborni na nas jer smo najweće face od 1. pa do 7. razz-a...:D Ja i moje frendice(Dorotea,Korina,Niwes i Mihaela) gledamo dečke swaki put i swaka se u jednog zacopa ali drugi dan kaže da je ružan i zaborawi ga...pre lude smo i obožawamo party-e...jednom smo samo ja i Mihaela popile čašu piwa na rođ-u od jedne moje frendice...ali nije nam ništa bilo...to je to o meni i mojoj ekipi...:] |
|  | | _pero_ Premium član

Broj postova: 5161 Status Člana:  Lokacija: Košarkaško igralište 8 Ime pingvina: Perooo1 Datum Reg.: 16.02.2010 Bodovi: 6207 Ugled: 8
 | Naslov: Re: Napiši nešto o sebi i svojoj ekipi... 22.08.10 13:58 | |
| hahahahahaha zaljubi se u nj a drugi dan kaže da je ružan...hahahahahaaha
ja sam petar sad će u 5 raz...moj naj frend je tomislav(tomy) pametan je ...voli se zezat ponekad dosadan(zapravo mal više od ponekad...xD)i ima nas još puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno! pa mi e neda sve opisivat..... |
|  | | Pigvinka Aktivko

Broj postova: 449 Status Člana:  Godina: 12 Lokacija: Vinkovci Ime pingvina: Michael6114 Datum Reg.: 17.07.2010 Bodovi: 1138 Ugled: 1
 | Naslov: Re: Napiši nešto o sebi i svojoj ekipi... 22.08.10 15:10 | |
| Evo ovako Ja se zovem Barbara Trehub,nadimak Bara,sad ću peti razred.Živim u Vinkovcima.Moja ekipa,hhh  , Iz razreda:Lovro(Tarzan)Je smiješan i naj mi je frend.Matija, Mi je isto dobar prijatelj i isto se voli šaliti.Elena(kraljica smeća :)ona se tako nazvala! )Ona je isto u mojoj ekipi isto je smiješna!!.Dakle,ja i moja ekipa smo naj smiješniji u razredu!!!!! Imam ekipu i kod kuće,2 sestre i 1 brata!! |
|  | | Arlin97 VIP Član

Broj postova: 5230 Status Člana:  Godina: 14 Lokacija: veterinarska ambulanta Ime pingvina: Arlin97 Datum Reg.: 23.01.2009 Bodovi: 6298 Ugled: 36
 | Naslov: Re: Napiši nešto o sebi i svojoj ekipi... 22.08.10 16:19 | |
| 4 frendice (ponekad malo vise...) jaaa Mirtachu (đeni-hahahhaa ne fakat..),karla (čarla),paola (pixiy) i ana (any-ona je imala cak 2 posta na forumu! o.O) mi cesto idemo u jedan parkic i onda zovemo djecu da saznamo ko se kak zove (o.O)...a mene znate:tupava i bedasta...i dvolicna onaj moj debilj (<3) me nagovorio prek fejsa da se vratim...da nebudem ovako zla jer mi nikad nece doc u hrvatsku na ljetovanje...hahaha koji noob.....čarla je sva opicena i voli se kesit i prepricavat mi filmove sa HBO-a...veljiki fillllm  ....fakat je super i uvijek ce bacit koji smokic meni na pod da ga pojedem! :3....pixomira (samo ju ja tak zovem) je skrta i neda skittlese....grrr....al je sup! i anica moja mi je best frendica! ona je super...samo me jednom previse izudarala kisobranom kad je u mojoj zgradi pjevala wavin flag...(o.O)...bio je to tuzan dan za nju i za njen novi kisobran...hahhahaha....tu su jos ponekad jan (staljin) i erik (craig-kreg) oni su uber cool i malo previse briju na ratove...ko fol se ovaj staljim zacopo u mene...ya right...-.-'.... ah da,tu su i nika i antea....ksena 1 i ksena 2....one briju na ksenu i grcku mitologiju...ares i te spike....noooo....to je to.... _________________ Gummy aprooves randomness and crazyness of today ♥status: Povratak- gotov :3 |
|  | | ...MaWa EmmY... Premium član

Broj postova: 4451 Status Člana:  Godina: 13 Lokacija: ...Shoping and Music World... Ime pingvina: Tina1002 Datum Reg.: 04.01.2010 Bodovi: 5614 Ugled: 14
 | Naslov: Re: Napiši nešto o sebi i svojoj ekipi... 22.08.10 20:27 | |
| | _pero_ je napisao/la: | | hahahahahaha zaljubi se u nj a drugi dan kaže da je ružan...hahahahahaah |
a eto...xD |
|  | | | | Napiši nešto o sebi i svojoj ekipi... | |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|