Pa dragi moji vrijime je za odlazak. Posto vecina onih koji su bili prijavljeni na ovaj forum su otisli vrijeme je da i ovaj kauboj zajase konja i odjase u zalazak sunca. Bila je ovo super godina i pol, bilo je trenutaka kada sam se moram boriti za sebe (Garfield) a bilo je i trenutaka kad sam se morao boriti za ovaj forum (Krtica222, Club penguin member, ZaTita). Pa malo da reknem neka moja postignuca: osvojio sam 2081 bodove, ugled mi je 13, dobio sam jedan pozitivan glas od admina (sto je dosta), i primio sam 9 hvala, napravio sam 20 tema sto je ukupno skoro 2% od svega, napisao sam vise od 1480 postova medu kojima su neki postali temama svada a neki su ostali zapamceni kao veoma smjesni postovi. Postao sam Novinar na ovom forumu sto isto mislim da je cast. Pa vrijeme ja da moj brod ode na drugu stranu mora kao sto je Arlinin, perin, yellyev, cp fanov, bubalov, te od mnogih drugih pingvina sa ovog foruma, odplovio. Tina i Garfield, vi ste jedini od "starih" ostali na ovom forumu, pa molim vas vodite red i mir na ovom forumu. Ja cu ponekad posjecivat i ponekad postat. Pa tako, moji pingvini. Pozdravlja vas vas Maloriar.